6 Şub 2019

SENİN YOLUN

yolundan emin ol


Bir günde her şeyi değiştirebilir misiniz ? Her şeyin değişmesi ne demek peki ? Dün başkaydın, fikirlerin, düşüncelerin akıştaki o andaki sendin. Şimdi ise başka bir sensin. An ve an değişiyorsun farkında mısın ?

Her şeyi değiştirebilirsin evet. Bu tamamen senin seçimine bağlı. Sen seçersen var olur tüm güzellikler ya da sen istersen izin verirsin olumsuzlukların seni etkilemelerine. Bu senin kararın.

Karma içinde bir bedene sahip olduğunda ve bunun farkına vardığında nereye gideceğini bilirsin önce. Çocukça bir saflıkta iç sesin, hayvansal bir masumiyet içgüdüsüyle sana yolunu gösterir. Ne zaman ki olumsuz duygulara kapılıp içine girmelerine izin verdin işte o zaman yolunu kaybetmeye başlarsın. Önceliğin varış noktan değil de yol üzerindeki seni yavaşlatan oyalayan o engellere takılıp kalmak olur. Bu duygular seni yavaşça ve farkına varamadan esir alır. İnsanları görürsün etrafında senin gibi olumsuz düşünen insanlar belirir bir anda. Onları adeta çağırırsın. İç sesin bunlarla susturulur çünkü. İzin vermişsindir onlara çünkü. Seni etkilemelerine, oyalamalarına.

Yolda mı kaldın şu an ? Neden yola devam etme kararını şimdi vermiyorsun ? Seni bu duygularda tutmalarına neden izin veriyorsun ? 
Oysa özünde seni mutlu edecek tüm evrene yetecek sevgi ve huzur var. Bunu ele geçirmekten alıkoyan duygularını gör ve bırak. Sen o sonsuz okyanusa dalmaya bir kez karar versen hayatında tadacağın huzur ve mutluluğu bir bilsen bir an bile bu duygulara izin vermezsin. İçinde sadece senin erişebileceğin derinlikte bir sonsuzluk var. Sonsuz huzura açılan bir kapı var. Belki sen o kapıyı kapatmışsındır açmak için anahtar senin elinde unutma.

İstediğin zaman hayatını bir anda değiştirebilirsin. Sadece tek bir kararla. Yolun en başında hedeflediğin varmak istediğin o yere gitmeye, yola devam etmeye karar verebilirsin. Merak ediyorsan eğer içinde bu potansiyel güç var. Sadece senin kullanabileceğin, sana özel bir güç.

An ve an değişiyorsun bunu fark et ve amaçladığın olman gereken o yolda mısın bunu bir daha düşün istedim. Kendini yalancı engellerle durdurmak yerine potansiyelini kullanma kararını şimdi verebileceğini hatırla. Sen rutin bir yaşama mağlup edilmek istenen bir yolcusun unutma. Yola devam ettiğinde bu rutin sistemden de kurtaracaksın ruhunu. Ruhunun özünde özgürlük, sevgi ve sonsuz huzur var. Sadece tek bir karar uzaktasın ve aramaya bir kez karar versen zaten bulacaksın.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder